» Home / Homepagina

Homepagina

LensOnline Nachtlenzen Gekleurde Lenzen De geschikte lens
voor jou

Voordelig online bestellen via onze WEBSHOP

Klik hier en bestel uw wegwerplenzen online aan internet prijzen.

Sinds 23/12/2016 is het Brugskontaktlenscentrale en LensOnline.be gefusioneerd.
De samenwerking tussen beide organisaties heeft alleen maar voordelen voor de consument. Zo kunnen we u een uitgebreider assortiment aanbieden, voordeligere prijzen en een professionele service.

Bovendien blijft Patrick VAN STEENKISTE actief als professioneel adviseur.

U kan in onze winkel iO Liesbeth aan de Geldmunstraat 15, 8000 Brugge met al uw vragen terecht alsook aanpassingen van lenzen.
tel: 050 70 38 35
's Nachts lenzen dragen om tijdens de dag noch lens noch bril nodig te hebben. Wil je de ster van de avond zijn dan kan je de kleur van je ogen veranderen of juist beter doen uitkomen. Hard of zacht ? Wegwerplens of niet ? Dubbelzicht, of wat met astigmatisme ?
 
Waarom kiezen
voor ons?
Keratoconus Lenzen na krasjes
of laser
Bestellen ?
Afspraak Maken ?
Meer dan 30 jaar ervaring en een complete professionele uitrusting staan garant voor een uitstekende dienstverlening. Keratoconus is een dystrofie van het hoornvlies waardoor dit uitstulpt. Het zicht wordt steeds slechter. Niet altijd is het verhoopte resultaat bereikt. Soms zelfs slecht. Dan kunnen we nog met lenzen de situatie recht trekken. Wij hebben vele lenzen op voorraad. Waar zijn wij gesitueerd ? Hoe ons contacteren ? Heb je vragen ?